pro tebe

pro tebe

Anotace: ..

Mám ráda řeky,
mám ráda zemi,
mám ráda nebe,
ale ze všeho nejraději mám tebe.

Ty jsi má obloha,
ty jsi můj svět,
bez tebe můj život je
jak bez vody květ.

Pro tebe se ráno budím,
pro tebe po světě chodím,
pro tebe jím a piju,
jen pro tebe každý den žiju.

Žiješ ve mě ,
v mojí mysli,
v mojí krvi
i v mém srdci.

Pronikl jsi do něj lehce,
pryč tě vyrvat se mi nechce.
Nechce ani nemůžu
a na víc se nezmůžu.

Nejde přestat,
nejde před tím utéct,
nejde zapomenout,
nejde,nemůžu.
Autor Aliklat, 06.05.2009
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí