XII.

XII.

Anotace: ...

niekde medzi myšlienkami
a srdcom
zjavil si sa ani neviem kedy
ani neviem ako
stál si tam

a zrazu je všetko iné
svet má farby
a fantázia sa prebúdza z čiernobieleho sveta

stačí minúta
hoc neviem veľa
...život prekvitá
nejak mimo mňa

a pritom sa ma to neskutočne týka

veľký plač malých očí
malá nádej veľkého srdca
veľký plameň,čo zahorí v duši,
sám diabol,ktorý skúša

odvahu dvoch odlišných ľudí
ktorí skrývajú sa
navzájom
niekde medzi myšlienkami
a srdcom...
Autor maliska, 06.05.2009
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: nebech, kavec, Juraj Hrom, kikis, Churry, Simísek, Bíša, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí