Láska

Láska

Anotace: co nikdy nepoznáme nám nejspíš nechybí...tohle je můj názor možná lehce s nadsázkou, ale takhle to cítím...

Láska je nějaká jiná, změnila se,
vždyť ta láska je dnes pouhý tělesný uspokojení.
Jsme všichni už jen zvířata v pralese,
a nemyslím si, že s vývojem věcí jsme spokojení.

Ve filmech se občas dá zahlédnout,
říkají tomu trapnej kýč.
Chceš ji? Musíš nohy roztáhnout,
to je jedinej pravej klíč.-K "lásce".

Zní hnusně ta realita věci,
mlčíme a tváříme se, že v srdci ten šlechetnej cit je.
Láska neexistuje a my to víme přeci,
kam ten povrchní svět sakra spěje.?

A tak dál s davem jako ovce jdeme,
slavíme 1.Máj a Valentýn.
A i když každý tajně o lásce sníme,
láska je jen přelud, průhledný stín...

....Dotkneš se jí a ona se rozplyne.
Autor Striptérka, 07.05.2009
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že se mýlíš

07.05.2009 18:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí