Nenávist

Nenávist

Anotace: ale v podstatě je to o velký lásce

Nenávist má
je silná čistá
vždycky si je
cílem jistá.
Nenávidím
všechny zmrdy
co prudí
mí kamarády
nenávidím
toho sráče
co po naší
zemi skáče.
Nenávidím
celou duší
možná někdo
trochu tuší
jak silná
je nenávist
co můžeš
v mí duši číst
není cíl
jen prostředek
velké lásky
důsledek
Miluji svou zem
Miluji svý kamarády
Do huby si jedno vem
nedáš se pak dohromady.
Autor Melfëa, 08.05.2009
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí