ve skále

ve skále

Anotace: ... zase ...

.
ve skalním masívu
na tepnách času
neživá milenka
znova si prožívá
laskavé dotyky

horkého kladiva

zažila je kdysi
bušící do srdce
když s tebou staženou
košili do nebe
před sebou hodila

po puse na své rty

lásko má v kameni
rula se zarděla
smutním si
bez tebe
člověče

sochej mne
jenom mnou
jak tehdy kochej se
trochejem daktylem
pospíchej

s kamenem zase
.
Autor a_tao, 08.05.2009
Přečteno 360x
Tipy 19
Poslední tipující: Marupiara, okapovaroura, labuť, Churry, Alan Black, Psavec, Stoneman, Mbonita, spare, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..smutním si bez tebe,člověče..jako v životě,chtěný dotyk i kámen zjemní..

12.05.2009 09:50:00 | Marupiara

Je to zajímavé - má to příběh a básnická jemnost nechybí.

11.05.2009 21:28:00 | TheTruffle

kamenolom života
- krása i prázdnota

09.05.2009 09:00:00 | spare

tak zase..tip

08.05.2009 23:32:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí