Podhrobní

Podhrobní

Anotace: aneb s křížkem po funuse

Sbírka: Nahátky

Nekřič na mě, křičím na tebe, zarývajíc ti nehty do tváře.
Kousneš mě do duše, tam kde to nejvíc bolí.
Vždycky musíš mít poslední slovo?
Zkoušela jsem tě svléci
a zůstala sama a nahá.
Nechala jsem tě jít
a odešla na druhou stranu.
Bez ohlédnutí.
Vyhrála jsem svou hrdost a důstojnost,
abych toho celý život litovala.
Obracím stránku ve fotoalbu.
Dělám kafe jako ty, hodně mlíka hodně cukru hodně kafe.
Nikdy jsi nebral málo.
Autor Radiii, 09.05.2009
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezký. Výstižný, taky se mi dělo něco podobnýho.

11.05.2009 17:51:00 | Evil Queen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí