Sloup

Sloup

Anotace: dětská láska

Když ses na mě jednou kouk,
já stvrdla celá jako sloup.
A stála tam pak ještě cvíli dlouhou,
já jsem pro tebe jen holkou pohou.

Když v noci usínám,
na tvou fotku se zadívám.
Zkouším se na tvou mysli napojit,
ty s tím, ale umíš zápolit.
Autor tereka111, 11.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Aliklat, terca111
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to tě děvče lituju,
i já takhle marně miluju

07.08.2009 00:21:00 | Aliklat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí