Toužit a nemít

Toužit a nemít

Anotace: Láska někdy láme srdce, ale je vždy někdo, kdo nás z toho dostane.

Krásné je milovat,
krásné je snít.
Krásné je to prožívat,¨
ale není s kým.

Chtěla bych tě vedle sebe,
ale nejsi tu.
Líbáš tu teď jinou zase,
a tak sama jdu.

Vidím tě na každém kroku,
nejde mi tě vymazat.
A tak možná za půl roku,
budeš o mě stát.

Miluji tě víc a více,
proč mne takhle ne.
Chtěla bych líbat tvoje líce,
ale ty jsi proti mně.

Mé oči jsou tu pro tebe,
ty je však nevnímáš.
Chodím denně kolem tebe,
ale ty pro jinou oči máš.

Denně jsem čekala, až tě uvidím,
ta chvíle byla ale krátká.
Teď už tě však nevidím,
mám už jiného ráda.

Poznala jsem, co jsi zač,
oči se mi otevřeli.
Pravdu jsem ti řekla včas,
a tak jsme si promluvili.

Mám teď skvělého kamaráda,
ano, jsi to ty!
Tebe mám teď velmi ráda,
můj kluk ale nejsi ty.

Miláček můj je teď jiný,
milujiho velmi moc.
On je na mě tak moc milý,
krásná s ním byla noc.

Tobě ale velmi děkuji,
měla jsem pro co žít.
Teď už zase miluji,
a můžu na světě být.
Autor rezina_kacenka, 11.05.2009
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí