Sirup proti kašli

Sirup proti kašli

Anotace: Láska se dá vnímat vždy,všude a všelijak.Proč tedy opěvovat pořád to stejé stejnými slovy a nezkusit to jinak?

Sbírka: Květy zlé,květy krásné,květy mé

Pohled prázdný,
nic za ním.
Fakt jasný,
teprve ted milovat ji smím.

Barva mrtvolná?
Proč teprve ted tak povolná?

Ani odpovědi se už nedočkám.
Až poslední kousek masa odpadne z ní,do vitríny si ji dám.

I jejím torzem rozšířím svou sbírku,
nikdo už o ní nenajde ani zmínku.

Pak ji uvidím každý den,
jejím prázdným pohledem budu omámen.

Torzo její ovážu mašlí,
a poté jej namažu sirupem proti kašli.
Tak líbezně voněti mi bude,
vše co po ní zbylo,vše co po ní zbude.
Autor greapy, 11.05.2009
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí