Bez slunečního světla

Bez slunečního světla

Anotace: co dodat??

Zvláštní svírání,
bolest,hořkost,touha,
nesprávné vnímání,
noc dlouhá.

často se nestává,
být někde na obtíž.
dobře se ráno nevstává
a na stěně je kříž.

Slunce do mého pokoje
teď nenahlíží.
Ten tmavý stín v rohu,kdo to je?
Né už se nepřiblíží.

růže má trny,teď to vím,
po krvi žízní.
snít,ano to smím,
když dny mě trýzní.
Autor angel-wendy1, 26.10.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No taková hodně citová...docela si umím představit jak ti bylo, když jsi to psala.

03.12.2005 20:12:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí