Touha po Tobě

Touha po Tobě

Anotace: ...

Jsi jako obrázek,
co Piccasso namaloval,
jen pro mé oči...
Jsi jako oblázek,
co vlnky v řece lemoval,
jen okolo něj se voda točí...
Jsi jako kapka,
co stéká mi po tváři
a mé srdce rozzáří...
Jsi jako skořápka,
co mé srdce pohltila
a nosíš ho na polštáři...
Jsi Amorův šíp,
co probodl mi srdce,
ve Tvé blízkosti
buší velmi divoce...

...touhou po Tobě
Autor januve, 13.05.2009
Přečteno 766x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, Mbonita, Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí