Sny po trnkovým keřem

Sny po trnkovým keřem

Anotace: kdy ranní rosa trávu zdobí

Vonící stráně květů trnek
v úsvitů slunce mlžné ráno
kde mezi stvoly konvalinek
mé spaní mělo rozespáno.

Já snil jsem zlehka bříšky prstů
že vzbudím tvoje oční víčka
až jiskra očí potměšilých
z pod řas vyzdobí něžná líčka.

Fialek pouget ze své dlaně
směnit za rety s vůní medu
a oddat se chvil milování
když tála bys jak krůpěj ledu.

To ráno v dlaních narozené
slunci by pělo jitřní píseň
o tom že srdce roztoužené
žene se tryskem mladých klisen.

Voní stráně květu trnek
paprskem slunce políbeno
jak plný hrnek rudých jahod
by šeptalo jen tvoje jméno.
Autor Buližník, 14.05.2009
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: Taog, Mirka Hedbávná, Šerpík 1, Harr, Nút, Kapka, Mbonita, Churry, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná moc. Michaela

24.05.2009 18:04:00 | mys

Kvetoucích trnek nastal čas...
(a to sem pouze lehce nakukuji).
Ke snům něžným Tebe inspirují,
já vidím sudy a v nich kvas...

16.05.2009 19:30:00 | Šerpík 1

Snít - hmmm - ta krása...jen těch trnkových keřů tu nějak ubylo...

16.05.2009 16:16:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí