Mýdlové bublinky

Mýdlové bublinky

Anotace: Mýdlové bublinky

Mýdlové bublinky
vyfoukni ven
Mýdlové bublinky
ať máš happy day
Mýdlové bublinky
vyfoukni víc
Mýdlových bublinek
mám ti co říct
Mýdlové bublinky
miluju tě víc
Mýdlových bublinek
vždyť máme love day
Mýdlové bublinky
na ty se počítá láska
to mi můžeš věřit
já o tom náhodou něco vím
Autor TheTruffle, 14.05.2009
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Shnecek, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí