Maska

Maska

Anotace: Někdy přijdou dny,které jsou plné zklamání.Jsou plné lží,přetvářky a planých gest.Netřeba tu jich,raději vydejme se jinou z nabízených cest.

Sbírka: Květy zlé,květy krásné,květy mé

Odhod tu svou masku,
přetvářky už bylo dost.
Strhni mi z očí tu pásku
ať na povrch dostat se může moje zlost.

Strhni masku těm tvým lžím,
netřeba tu jich.
To že tu jsou já již dávno vím,
neříct ti to byl by pro mne hřích.

Netřeba mi tu lhát,
lhát mi tu ty dlouhé dny.
Raději přestanu tě milovat,
nebudu já,nebudeš ty,nebudeme my.

Dost již bylo lží,
dost již bylo planých gest,
já vím co se smí,
já odpykám si tento krutý trest.

Spolu byli jsme jen krátce,
však zdálo se to býti stoletá.
Přestalo to jíti hladce,
já věděl že konec je našich objetí.

Ted už jsem jen schránkou prázdnou,
nemám co už ukrývat.
Mé city k tobě pomalu hasnou,
přijde den,kdy snad Sbohem ti budu moci dát.
Autor greapy, 15.05.2009
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Sleepwalker, kikis, WAYWARD, Sam&ntha CH.Camberly Way
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí