Otázky bez odpovědí

Otázky bez odpovědí

Anotace: Proč když se ptáš, všichni mlčí?

Ptal jsem se větru,
kde je ona a jak se má?
Jen jeho šum ve větvích
byl moje vědma.

Ptal jsem se řeky,
zda odpustila mi?
Řeka však jen hučela
všemi svými silami.

Ptal jsem se slunce,
jak její úsměv vypadá?
Ono se za mrak schovává
a odpověď svou nevydá.

Ptal jsem se měsíce,
jaký má asi spánek?
On však jen svítil dál
na těchto pár řádek.

Ptal jsem se hvězd,
jestli jí svítí
na cestu cest,
po které musí jíti?

Ptal jsem se deště,
jestli její smích
stále zvoní,
i když celý svět už ztich´?

Ptal jsem se duhy,
jestli se usmívá
na svoje druhy
či je snad protiva?

Ptal jsem se, ptal,
však odpověď nedostal.
Kde jenom jsi?
To abych si ji sám dal.
Autor A'tuin, 17.05.2009
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohé je nutné poznat sám...

20.04.2010 23:19:00 | Bíša

líbí se mi :-)

18.05.2009 14:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí