Každý jinde

Každý jinde

Anotace: ten konec zas nemyslím tak úplně vážně

Sbírka: Kniha stížností

On je s jinou, už je cizí.
jen sleduj jak láska mizí.

Zůstane jen pár krátkých vzkazů,
láska se zasekla na bodu mrazu.

Přichází a přináší radost,
vždycky odejde zůstane starost
co bude dál?
Teď brečí, kdo se smál..

Zůstane prázdno, srdce se svírá.
silněji jak naděj zmírá.

Snad kdybys umřel, bylo by mi líp.
Než být s jinou, lepší kdybys chcíp
Autor darkday, 18.05.2009
Přečteno 369x
Tipy 10
Poslední tipující: Emira, Sýkorka07, bejbyyyy, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano ten konec je síla..

18.05.2009 11:02:00 | Mbonita

ten konec je opravdu dost drsný, ale začátek se mi líbil ...

18.05.2009 10:08:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí