Nevyslovená touha

Nevyslovená touha

Anotace: Nevyslovená touha je převelice těžká.

Hubičku ti posílám,
na tvé něžné rtíky rudé,
abys věděla že miluji tě.

A ikdyž přímo neřeknu to,
tak to je jen právě tím,
že láskou k tobě oněmím.

Nevzmůžu se vůbec na nic,
když říct všechno měl bych teď,
je tu však stále ta zeď.

Tak moc rád tě mám,
že bez tebe skomíram,
chřadnu a umírám.
Autor Stroganov, 19.05.2009
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí