ráno

ráno

Anotace: ..škoda že bylo snové...

...

mé vonavé ráno
se skrylo v kapkách rosy
a slovem hebkým v trávě
mě zase hlas Tvůj pohladil

zas ke mě nebe přišlo
co ve tváři své nosíš
a dotek Tvůj v mé dlani
se znovu tiše skryl

srdce mi tlouklo v těle
když mezi stonky trávy
tak odvážně a směle
si naše těla
na kličkovanou hráli

to z našich něžných hrátek
se červenaly máky
a cvrček mezi stébly
nám na housličky hrál

pak tančili i s námi
malí broučci taky
najednou však
zvonky slyším zdáli
a louku halí mraky

a jak oči otevírám
tak vím
že o Tobě zas jeden
nádherný sen se mi zdál

...
Autor chalcedon, 20.05.2009
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravdu nádherná.

22.05.2009 22:59:00 | zrzka.69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí