Vzkaz pro světlušku

Vzkaz pro světlušku

Anotace: ráno...

Sbírka: Blondýnky radši vanilkovou

Vzkaz pro světlušku


Je tak malinká
Svítí mlhavě
Přináší ráno…
bílé jako mlíko,
co rozlilo se po obloze

Posílám Ti, vzkaz pro světlušku

Vylíhla se z kmene
Obrovského stromu
Srtomu života

Trochu světla
Vylíhla se ze schránky
Trochu pomalované

Cožpak si ji nikdy neviděl?
Nedokážeš ji poznat?
Je neviditelná

Dávej na ni pozor
Svěřuji ti ji do náruče
Ať ti neuletí!

Přináší křehké ráno
Co svítí jen mlhavě
Ráno, co rozlilo se po obloze

Je tak malinká
Jiskřička přání
Moje světluška
Autor Kalypso, 21.05.2009
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdová krása ve volném verši- citová

14.08.2009 10:13:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí