Chci ti říct...

Chci ti říct...

Anotace: Jen taková momentka.. vzpomínka na tvůj pohled, co je víc než tisíc slov..

Že mám tě ráda moc a moc,
že přeji ti dobrou noc,
to ti dnes psát nebudu,
chci poděkovat osudu,
za to že jsme se setkali,
za tu chvíli kdy jsme se poznali,
za dotyky tvých teplých dlaní,
za probouzení ráno za svítání,
za pár polibků jež jsi mi dal,
za to čím ses pro mě stal,
za pohled do tvých očí,
kdy srdce láskou poposkočí,
za tvá slova mám tě rád,
-já budu si tě pamatovat napořád!
---------------------------------
*MT* = MILUJI TĚ =)
Autor Janetee, 22.05.2009
Přečteno 488x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Chancer, angelicek, Zambie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není co dodat..pěkná vzpomínka co zahřeje ;-)

22.05.2009 16:19:00 | Chancer

:)

22.05.2009 11:47:00 | Zambie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí