Padal déšť

Padal déšť

Anotace: ++++

A padal déšť,
padal jí z očí.
Smutku její duši prodal,
pro sténání větru v pláči.

Zmeškala svůj vlak,
sedmnáct let na začátku.
Ona, něžný tulák,
co nepoznal lásku.

Jeden krok vpřed,
následují dva zpátky.
Na duši hnisající vřed,
obdivuje ty všední krásky.

Za něžný cit,
ztrapňuje se dál.
V sobě věčný neklid,
chybí jí ten srdce král....

....Tak moc
Autor Striptérka, 22.05.2009
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí