Myšlenky hříšné

Myšlenky hříšné

Anotace: ...

Při západu slunce, kdy stíny lemují Tvé křivky,
začínám vyprávět o kráse jedné dívky.
Vlasy jako chmíří, kterým sluneční paprsky procházejí,
její prstíky, se kterými se mé proplétají,
rty rudé a jemné, se kterými se mé dotýkají,
jiskry v očích, které navzájem přeskakují.
Doteky chtíčí provázené, doplňují myšlenky hříšné,
pohledy hluboké, citové a příčné,
co nikomu jinému nedaruji, jen Tobě je svěřuji.
Rukama kroužím po Tvých ladných křivkách,
po Tobě toužím víc, než po jiných dívkách.
Polibky lemuji Tvé tělo,
hříšnými pohyby mě svedlo,
staneme se otroky chtíče,
i když bychom neměli, chceme více.
Autor januve, 23.05.2009
Přečteno 585x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, Bíša, 11prdelka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké vyznání, zamilované, toužící... snad je to ta pravá.

23.05.2009 11:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí