Sopka

Sopka

Anotace: Napsal ten co přežil Pompeje pzn. Slovo Etna lze nahradit libovolným ženským jménem

Neutečeš!
Energie prýští z bezedného kráteru…
Soptí! Soptí! Soptí!
Copak by jsi utíkal, když jsi v jejím záběru?
Hovado!
Otoč se k útěku, i tak tě stáhne s sebou
Víš to! I přes to utíkáš?
Ámen s tebou…
Škvař se!

Sám jak malý parazit
Etně se máš postavit.

Plané plány plamen klátí
Řeka ohně boří hráze
Etna sopka si tě zmlátí
Dokud jezdíš v její dráze.

Sopečný prach plní plíce
Vaří tvou krev ve tvém těle
Oroduj! Však zkus to více…
Uvidíš, to není skvěle.

Somráku!
Opusť tento ostrov, zkoušej to znova a znova!
Pompeje ti připomenou, pokaždé, věř mi
Kde jsi vlastně doma!
Otoč se! Uteč! Schovej se! Rozlob ji!
Uvidíš však nakonec, že mám pravdu když říkám...
(čti vertikálně)
Autor Lachetis, 23.05.2009
Přečteno 480x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obstát v takové bouři
to je zkouška
to je ten drak,
kterého musí princ porazit

24.05.2009 16:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Jo, líbí se mi. Hodně se mi líbí, havně ten nápad.

23.05.2009 14:36:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí