Vánek

Vánek

Anotace: ...

Pojď si svou slazenou kávu pít
já vypiji si kalich hořkosti
lásku hledaje, snažím se pochopit
proč platí dobrák od kosti

Platí krví za svůj cíl
šrámy hyzdí jeho tvář
přesto zbytek vlastních sil
dává i s hrdostí na oltář

Nechtěje útěchy, nechtěje pláče
taje jen pro jeden hřích
ta radost a láska před očima skáče
je to jen vánek, co schovává se vě větvích
Autor Hmota, 25.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jjj tak je a báenka je moc hezká

25.05.2009 03:55:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí