Pro Dianu

Pro Dianu

Anotace: už davno... prva najväčšia láska...

Bolest a žalu plná temnota,
v mém nitru jsi nezvěstná,
má jediná nevěsta...

Věčnost
a oběť srdce Tvého
dnem i nocí rozkvétá
mou duší, což je prokleta...

A Tvé oči tak krásné,
jen pro ně,
psal jsem Ti básně...

Pro srdce o lásce,
která taky jednou zhasne...

Svůj život a tělo Ti ponechám,
jen nebudu, nebudu to já sám.

Teď to víš má sladká
-Diana-
Mezi cestou mou a Tvou,
jsou jen měsíc a hvězdy,
nad Tebou a mnou...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 25.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Elissbeth, Elza511, Kapka, Hazentla, Lenni, Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ST!

25.05.2009 21:56:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí