Raději bych zemřel

Raději bych zemřel

Anotace: . . .

Raději bych zemřel
než abych nikdy neviděl tvé rudé rty
tvé rudé rty které mě k tobě tak přitahují
ty víš že bez tebe nemůžu žít
Raději bych zemřel
než abych nikdy neviděl tvé rudé rty

Zabte mě
je to jasné
Zabte mě
Autor georges loup, 26.05.2009
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí