Smím

Smím

Anotace: vznikla...a ani nemusela, nebýt dnešního odpoledne

Snad pochopíš co si nechápal,
Že i ten druhý má cit,
Šiješ ránu, kterou si napáchal,
Plno jehel, však nevidím niť,

Srdcem již nikdy víc nebudu ručit,
Vím, že slzy slanou mají chuť,
To já se už nepotřebuji učit,
Ale nemohu šeptat: neodcházej, teď semnou buď

Proč cítím žal i s tunou stesku,
Sbohem na závěr říct neumím,
Nesměji se při potlesku,
Kdo tedy tleská, vždyť divadlo je u konce :(

…mít tě ráda mi nesebereš, to pořád smím
Autor Gamy, 26.05.2009
Přečteno 403x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i víc než jen to
usínat sama
i víc než jen to
být láska má

to řekl on
co rád tě má
prošla jsi tunelem
jsi nebeská

anděl

27.05.2009 00:11:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí