Černý polibek

Černý polibek

Anotace: na tvá ňadra...

Černý polibek na tvář,
jak písmeno šarlatové,
místo zachránce obyčejný žhář,
tvá ňadra, vzpomínky bláhové.

Při pokloně vždy jen stát,
nedívat se do zrcadel na tvář,
dva šrámy bez úsměvu,
chladné dvě oči ve vzpomínkách.

Skrz vlasů tou černo černou tmou,
ke hvězdám, k polibkům vzdálených,
s úsměvem kradným přes rameno,
kdy v sloup otočil se celý širý svět.

Rudý polibek na tvá ňadra,
jen snad je vzít do rukou,
jemně polaskat a polibky rozdávat,
po těle jenž vesmírem pro bohy jest..
Autor Láďa, 27.05.2009
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"v sloup otočil se celý širý svět"... kdo by ty chvíle nemiloval:)

27.05.2009 19:13:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí