Povím Vám

Povím Vám

Anotace: ---

-Povím Vám o své smrti,není tomu dlouho,
oči vyhořely, srdce vyvhladlo.

Já, zrozena z náhody, omylu,
přec tak pravá,jistá,
zrodila se rychle a umřela pomalu,
až do konce, jsem byla čistá.

Jmenuji se Láska,říkají mi horoucí,
zářila jsem v něm, do ní směřující-
ale slepá,nebylo mi přáno,
ve zbrklé postavě, zmatený plamen ustal,
ona zmizela, on, smou mrtvolou tu zůstal.

Právě mi sám pohřeb chystá,
že truchlit bude jediný,toť věc jistá,
a to jen jedinou věc znamená-
nejsem horoucí,
nýbrž Láska zklamaná-.
Autor Peaceter, 27.05.2009
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

však ona zas ožije, uvidíš.. neztrácej naději =)

28.05.2009 06:10:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí