Bezmoc

Bezmoc

Anotace: Když slova nejsou schopna mluvit a ruka psát

Chci Ti psát řádky plné vět,
Vět jimž nejde očmi rozumět.
Chci aby je četlo tvé srdce ne oči,
Tvé srdce, kvůli jemuž se to mé točí.

Točí se, točí a zastavit nejde.
Tak prosím, pomoz mi,
Odkryj mi ústa a zastav to srdce.

Ať už to nebolí….

Milovat Tě…..Reni
Autor Ailise Bedmin, 27.05.2009
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí