I v bouřce,si může jeden uvědomit co mu chybí a počem touží.

I v bouřce,si může jeden uvědomit co mu chybí a počem touží.

Anotace: Je to pro človíčka kterýho miluji,a nechci aby jsme byly nešťastni.

Je dlouhý večer,
krutá noc.
Jsem sama doma,
nemám žádnou moc.

Blesky a hromy,
v oknech se míhají.
Schovám se pod polštář,
nebo do svých dlaní.

Bojím se,bojím,
nemám tě u sebe.
Jsem strašně zmatená,
chci být jen u tebe.

Chci tě už obejmout,
políbit tvé jemné rty.
Být už zas s tebou,
nebát se samoty.

Kolem je tma,
blesky zde rozsvicí.
Je všude hluk,
hromy vše utiší.

Nechci už bolest,
nechci už žádný pláč.
Chci být už šťastná,
oplácet lásku kterou,
mi celou tu dobu dáváš.
Autor ThiNuShK4, 28.05.2009
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

po bouřce vyšlo opět slunce, tak i ty opusť samotu, když máš za kým jít :-)

28.05.2009 14:09:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí