Kvapka

Kvapka

Anotace: o samote,smútku,stereotype,nešťastnej láske,možno nádeji na nový život a hľadaní

Kvapky sa kĺžu do triezvej rosy,
studené ráno hrá tú otrepanú melódiu,
život nepozná prestávky.
Časom sa ženiem,
v snoch sa budím,
cítim čísi osud.
Nechcem už viac myslieť na iný život!

Balvan ma ťaží,
ku dnu rieky ma ťahá
a samota opäť drieždi ránom.

Zaviazala som sa tým istým rýmom,
vo mne tôni dávny smiech,
kráčam pod tým istým menom,
zahľadená na milión nešťastných hviezd.

Pocestní putujú náhodným smerom,
stretávam sa s výčitkami,
výhovorka je ospravedlnenkou,
nebolí ma iná pravda.

Jasný prúd ma vedie späť na opustené začiatky,
kde chcem hľadať nový breh,
rozoznať pravdu od pretvárky,
rozoznať jednu
z tích pravých ciest.
Autor DanaFuri, 28.05.2009
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí