Žofie

Žofie

Anotace: .

Žofie má
já volám ode dna
mám v duši noc
i když je poledne
přijď na pomoc
ty dámy pohledné
závodí v podbízení

Zavřu se do vězení
za mysl smyslnou
nechám si své sny plout
za mříží v tmách
...jsem tulák po hvězdách.

Jsem tulák po hvězdách
a každou noc ti mávám
a hladím a padám
dráhou mléčnou
pro lásku neskutečnou.

Žofie má
ty z mého sna
odcházíš rozedněním
vždy čistá
a toho já si cením

Jsem tulák po hvězdách
hrst prachu do mraků
jsem lásky brach
a král všech vandráků
když z noci upijí
..pro tu mou Žofii
....vysněnou.
Autor zenge, 28.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, Churry, raďo, Mbonita, Psavec, Lea Aura, WAYWARD, Mario de Janiero, Lenni, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těšíš mě i dojímáš. Díky zenge.

28.05.2009 16:49:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí