Vzpomínky bolí..

Vzpomínky bolí..

Anotace: Spontání báseň o snech a vzpomínkách,které patří jen jednomu...(PS: Můj bývalý to není xD)

Ty jsi jen můj, já jsem jen tvá,
najdu si tě všude lásko má.
Žádná dálka není dost velká,
žádný stín příliš strašlivý,
jestli mě slyšíš,vidíš, řekni mi-
že jsi jen můj a já jsem tvá,
najdu si tě všude lásko má.

Přes hory a doly,
řeky lesy i údolí,
stanu na tvém prahu,
ať to kdo chce pochopí.
Jsi jen můj a já jsem jen tvá,
si středem mých snů,
najdu si tě všude lásko má…

V tvých očích jsem se hned napoprvé topila,
představovala si jak ráda bych v nich zemřela,
tvůj pohled mě ničil a spaloval,
já tak doufala že bys mě miloval…

A přesto každý z nás má jiný cíl,
nebylo nám souzeno spolu být,
chtěla jsem tě jen pro sebe mít,
ale ti nahoře mi řekli jak mám žít,
hned od začátku jsem věděla,
že mi tvá láska není souzena.

Ale nic není ztracené najdu tě všude,
sejdeme se ve snech lásko má,
k tobě most mi udělá i noční obloha
a když nebude nám souzeno setkat se zde,
potkám tě v příštím životě…
Autor Tammy, 28.05.2009
Přečteno 583x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Bíša, al-pacino, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí