Krátký Dopis Pro Tebe

Krátký Dopis Pro Tebe

Anotace: .........

.Tyhle řádky chci jen pro Tebe věnovat,
k nejhezčímu na světě,
toužím Tě přirovnat,
k nejsmyslnější nekonečné větě,
k obláčku lásky,
ke křídlům z růžové pásky,
které společně sdílíme,
v jednom bytečku bydlíme,
kde stejné myšlenky sdílíme,
ten domeček nese jméno Láska,
Ty vedle něho,
úchvatná kráska,
naše jména na zvonku,
naplňují bílou kolonku,
ta kolonka je má hlava,
plná našich vzpomínek,
plná krásných myšlenek,¨
na moje zlatíčko,
s těma velkýma očima,
tajemně tmavýma,
láska v mém srdci se do nekonečna napíná,
když políbím Ty rtíky růžové,
jemně, sladce smyslné,
a až začátek vášně nastane,
čas utíkat rychle přestane,
Tvoje ruka něžně pohladí,
mé srdce tloukající,
rychleji a rychleji bouchající,
z Tvé něžné přítomnosti,
z Tvých něžných doteků,
každý den, těším se na odvetu,
jsi v mé soustavě nejzářivější a nejnádhernější hvězdička,
které NIKDY nepřestanu psát psaníčka,
na cokoli a na dobrou noc,
Miluju Tě Moc, Moc, Moc.
A zase myslím na Tebe,
proto tady píšu,
Krátký Dopis Pro Tebe
Autor Martin Flídr, 28.05.2009
Přečteno 627x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí