Večer

Večer

Anotace: ........................................................................................................................................................................

Potřebuju cítit tvé teplo těla,
mít tě u sebe,
objímat tvé tělo rukama,
nejvíc na světě mi záleží na tobě.
Tak prosím dnes ode mě neodcházej,
a nocí mě doprovázej.
Lehni si vedle mě,
pod hlavou srovnej polštáře,
díváš se tak krásně,
vedle sebe leží dvě zamilované tváře.
Leží dvě nahá těla,
která se před chvílí zimou chvěla.
Přikrýváš mě dekou,
po vlasech přejíždíš mi rukou,
miluju tyhle chvíle,
kdy snů prožíváš míle,
miluju tu dobu,
kdy na dobrou noc dáváš mi pusu.
Autor Pájík, 29.10.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je bohužel hodně slabé...

30.10.2005 21:12:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí