Čas budoucnosti

Čas budoucnosti

Anotace: Zamilovaná pořád víc a víc :-)

Včerejší noc,
zítřejší ráno,
chce se nám spát,
není nám přáno,
můžem si lhát,
ale v hvězdách je psáno,
že budeš si přát,
by čas rychleji ubíhal,
my blíž si byli zas,
bys v minulosti neváhal,
by nebránil nám čas.
Zítřejší ráno
i dnešní noc,
na čase nesejde,
když máš tu moc,
přivolat člověká,
jenž láskou přetéká,
jediné přání máš,
za lásku všechno dáš,
včerejší noc
i ráno zítřejší,
noc další
i ráno včerejší.
Autor Jamesow, 29.05.2009
Přečteno 443x
Tipy 14
Poslední tipující: septemberSax, Aurora., Isquieasuus, Allainila, Bíša, lexus, Gabriel17, Alasea, Prokešová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já teď asi taky

13.08.2009 22:46:00 | Jamesow

moc hezký...a možná budu brečet...

11.06.2009 18:41:00 | Aurora.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí