V zajetí

V zajetí

Anotace: Co dodat...

Sbírka: Naděje umírá první

Tak tu sedím
koukám do neznáma
a přemítám
co se stalo mezi náma

Začal jsem tě milovat
a neměl ani ponětí
že se moje láska
promění v zajetí

Chtěl jsem s tebou kráčet
ulicemi noční Paříže
jenomže nevyšlo to
a koukám na svět přes mříže

Na noze koule železná
na těle hábit pruhovaný
je to stejný
jak být k tobě přikovaný

Cela je temná
studená, chladná až mrazivá
a naděje na útěk
je přinejmenším mizivá

Já nemám zájem
na svým propuštění
nechci na svobodě
snášet tvoje opuštění
Autor Matty09, 31.05.2009
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: the.boss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí