Gucci

Gucci

Anotace: -

Do hrnce s gulášem
Roním slzy krokodýlí
Šéfkuchařem vyhlášen
Sami jste mě pověřili

Jen čtyři holé stěny
Společnost dělají mi
K samotě odsouzený
Vařím své vlastní splíny

Jen tak ses sbalila
Moc jsi mi nenechala
Jak rána do týla
A pak si pospíchala

Poslední žiletky
I mojí pánskou vůni
Ty svoje tabletky
V tvém klíně nový trůní

Vzpomínám jak si chtěla
Tohle to malé kotě
Teďs ho tu zapomněla
A ono hledalo tě

Já z něj měl alergii
Dala‘s mu jméno Gucci
Za celou dobu jednou
Vzala jej do náručí

Poslední z naschválů
Které‘s mi připravila
To co jsem nemusel
Na krk jsi mi pověsila

Já kočky nemám rád
Dobře’s to věděla
Zato mám řádný hlad
Guccláš se dodělal.
Autor Bolder, 31.05.2009
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Zpátky, Psavec, Bíša, floreciente, v.hercik, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost dobry...snad je to opravdu ze zivota...tak dobrou chut!

31.05.2009 13:11:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí