Smutek

Smutek

Anotace: O pravidlech a pokušení a lidské chemii

Sbírka: Moje pocitařiny

Smutek


ikdyž smutek v duši mám,
přesto se mu nevzdávám,
život je krásný dar ,
který se nežije na zmar ,
však všeho s mírou se musí brát
a ne si se životem jenom hrát.

ne vždy platí užívat si všeho plnými doušky
holt život nám přichystává ne jedny zkoušky
ale "ne" se řící vždy nedá,
srdce nám někdy na výběr nedá
pak zpytujeme svědomí
zda náš čin někoho nebolí,

odolávat pokušení je někdy bolestné
ale o to více čestné a nazpět bezelstné
však city jsou někdy silnější než vůle naše
a pocity přehluší hlas rozumu ,a bije srdce naše
toť je zřejmě někdy dobré včas ,studenou sprchu dát si zas.
Autor třeštidlo, 31.05.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí