Tobě Teri

Tobě Teri

Anotace: ..::::..:::::)

S hlavou plnou obrázků,
řeknu si o procházku.
Ať projdeme se světem,
a utečeme letem.

Než odhodíš pár oblázků,
než dovolím si víc.
Než rozstříhám pár obrázků
skouřený z plných plic.

Máš pohled jako divoká kočka,
mám odvahu tě vypustit.
Pro tvý krásný očka,
být cizí nemůžu dopustit.

Nemůžu se radovat,
když nejsi se mnou.
Nemůžu ani proklínat,
tuhle chvíly temnou.

Zarputile slušný, malověrný, cizí
Potácí se, přemýšlí a nenávist sklízí.
Autor LaBiL, 01.06.2009
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí