XIV.

XIV.

Anotace: ...

a tak to je,
ked vidíš, že naozaj existuje,
život je odrazu ľahší
a tebe sa ľahšie dýcha
a čas zastal v tom momente,
ked on naozaj je!

no napriek tomu
žiadna láska, žiadna sláva
žiadny hrdina na oblohe,
ktorý zostúpi z voza a
zachráni ťa

nemôžem sa ti pozrieť do očí,
či skôr spustiť z teba oči,
áno,
nemôžem z teba spustiť oči...

a tak to je
ako ked povieš:
áno, stane sa, budem za teba dýchať, raz
a možno stále, v každom momente,

a tak to je
studená voda obmýva ti tvár
stekajúc po líci
a vina na tvojom srdci
sa nedá zaplátať

nemôžem z teba spustiť oči,

dá sa ti vlastne povedať, že ťa milujem?
dá sa ti povedať, že ťa potrebujem?
...po celý môj život? ? ?

nemôžem z teba spustiť oči

nemôžem

nemôžem ostať bez teba!
Autor maliska, 01.06.2009
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: nebech, susana načeva, radexk, enigman, jedam, labuť, Bíša, Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí