Vzpomínky hřejí i bolí

Vzpomínky hřejí i bolí

Anotace: jedna skoro zapomenutá láska z minulého roku.. z minulého roku předešlých prázdnin..skončila dřív než mohla začít..vzpomínky hřejí i bolí..a láska co mívá dveře dokořán-taková nepatřila nám

? Do pr*ele proč je život tolik krutý
? proč to někdy tolik bolí???
? Kdo ví jak to všechno bylo….
? Vždyť už je to celé jedno..
? Ale to hezké co jsme prožili nikdo nezmění..
? to špatné ať se ze vzpomínek vytratí.
? Už nikdy víc, slibme si.
? Lepší je zapomenout na společné časy...
? Ať každý z nás jede na jiné trati.
? Snad budem někdy s někým šťastní.
? Promiň, že jsem ti ublížila..
? jenže jsem v tobě to hezké nenalezla.
? Ale věř že ráda jsem tě měla.
Autor Dedillope, 01.06.2009
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: bejbyyyy, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí