vyznanie (pre milana-mp)

vyznanie (pre milana-mp)

Anotace: you're only my one love in my heart,in my life,in my world

našla som to,čo hľadala som toľké roky,
našla som lásku svojho života,
našla som cestu,kde vedú len jedné kroky,
už nebýva vo mne prázdnota..

našla som v tebe,čo vždy som chcela nájsť,
našla som lásku v tebe samom,
našla som cestu,kam až chcela som zájsť,
veď srdce mi spí,na mieste pravom

našla som v tvojom srdci,našla som šťastie,
a plameň lásky,zas v očiach mojích,
našla som kvetinu čo v srdci mi rastie
a ožíva v obrazoch,len v podobách tvojích.

našla som nádej,iskru v tvojom oku,
snáď aj lásku pravú,
noc čo noc snívam,po tvojom boku,
a túlim sa k tebe a prikláňam hlavu..

našla som v tebe,túžbu a šťastie,
našla som všetko v jednom človeku,
moja viera k tebe,stúpa a rastie,
už nesnívam v dúhovom obleku

našla som cit,čo navždy chcem mať,
našla som cestu,ktorou si ty,
teba si raz,z lásky chcem vziať,
si vo mne navždy,v srdci skrytý..

s tebou chcem život,spoločne kráčať,
na minulosť speť,viac sa neotáčať
s tebou chcem snívať,moj a tvoj sen,
privítať ráno,zas nový deň

s tebou chcem prežiť,život svoj celý,
o iný už vážne nestojím,
veď obaja sme,sme dávno dospelý
s tebou viac ničoho sa nebojím..
Autor bejbyyyy, 01.06.2009
Přečteno 337x
Tipy 13
Poslední tipující: labutí.holka, labuť, al-pacino, Bíša, Psavec, jedam, NikitaNikaT., Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí