Pro Las(s)ku

Pro Las(s)ku

Anotace: .

Jsi jarem podzimu
Jsi vodou
Jsi rozdílem
ohně a ledu
Taješ mi na
Papíře
Slovy a dechem
Tě mohu obléci

Do šatů utkaných
Z tolika nitek
Důvěrných
A šeptem ti
Lichotit
Do šera rozpaků

Ani v tu chvíli
Však neproměním
Obraz
v pohyb a jiskru
v plamen obětí
Jsi jen písní

Co zněla v hrdle
Labutím
Po tenké vrstvě
Našlapovat
A zrychleným
Tepem malovat
Ti dopis

Poštovní schránkou
On promění se
V krátké vzplanutí
Tak se nebraň
A přijmi ho
Jen tak
Děkuji.
Autor Art Brasi, 24.10.2004
Přečteno 982x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je pro mě?

03.08.2007 17:59:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí