/jedno nebe/

/jedno nebe/

Anotace: ůů

všichni jsme jen děti
opíjející se ze zoufalství
a dospělí prý ztratili
veškeré naděje

není ticho jako ticho

nebe tmavne
kvůli tobě
/svět tě potřebuje
a já kdysi taky/

/neříkej mi
že tvoje vůně jednou vyprchá
a já zapomenu/

/jsme dvě pouliční duše
ztracené ve tmě
obejmi mě/

možná je lepší
když nevíš

chci to taky umět
Autor Layla., 02.06.2009
Přečteno 428x
Tipy 16
Poslední tipující: Alfííík, Bíša, labuť, 11prdelka, trrtrr, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Fighting Dreamer, voedor, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

yes

03.06.2009 18:38:00 | trrtrr

tebe tak málo komentují?

03.06.2009 17:24:00 | tenflipskáj dysfunkt

to je skvělé, hlavně ten konec. někdy je lepší, když o někom nevíš příliš moc.

02.06.2009 19:48:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí