Bledá

Bledá

Anotace: o jedné chladné a bledé dívce.

Ztrácím se v tobě a ty už spíš, mou radost asi nepochopíš
máš bledou tvář jen kapek pár, rudých jak růže a cárů pár
zdáš se být bez větších starostí, když držím tě pevně za zápěstí
jsi krásná tak jako bylas dřív, neříkáš nic jen trochu mlčíš.

Tisknu tě k sobě jsi nádherná, náklonnost k tobě má je nezměrná
koupil jsem ti šaty překrásný, nic není teď už tak nejasný
rudá ti sluší, to přísahám, konal jsem rychle, já neváhám
líbám tě na rty, neodmítáš, dáváš mně svůj život navždy.

Dívám se na tebe, jak jsi má, dávám se do tebe nádherná
máme víc než všichni nesmělí, nás ani smrt už nerozdělí
zavírám ti oči, lásko má, ležíš na zemi tak nevinná
máš ruce studený, nevadí, tvou bledou tvář já pohladím.
Autor hříbek, 03.06.2009
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 11prdelka, labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě pár tónů schází...

03.06.2009 09:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí