Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Snad to není zas tak moc sladký...I když tohle moc nepíšu,někdy to musí ven.

Chybíš mi jak pohádce její konec
Jak kostelní věži její zvonec
Jak celým notám osnova
Jak vesmíru supernova

Co na tom že oči mam
Když neuvidím tebe
Byt svět okolo sebe znám
Bez tebe šedne i nebe

Tak jako princezny jdou k pohádkám
Tak já ke světu smutnému
Chci předejít těm hádkám
Říct: „Vítej“ štěstí svému

Jenže to bez tebe prostě nejde
Ať se snažím sebevíc
Kdy mě tenhle smutek přejde?
Až ty zas zapálíš lásky svíc
Autor Javorinka, 03.06.2009
Přečteno 691x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí