Samice hada

Samice hada

Anotace: Trocha metaforování a mé oblíbené téma

Sbírka: Vulva

Jsem polomrtvá
jsem položivá
samice hada
co má ráda jablka
angrešty a broskve
citróny a dýně
cokoliv jedlé
dokážu vše
slečna pro všechno
dokáže vše
jen když je to tvé
zkažené
zaražené
hluboce
v dívčí hrudi
co je tak teplá
tak vlahá
tak všechno je náhle
podivně žhavé
i nejdelší malíček
a druhý konec střeva
ústa

Zase jen tak napůl
i když spíše celá
Autor Marllone, 07.06.2009
Přečteno 593x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

07.06.2009 20:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí