Láska tě dostala

Láska tě dostala

Anotace: láska je všemocná, ale někdy je těžké se v ní vyznat

Sbírka: Myšlenky

Nevím, co budeš dělati
ty malý spáči.
Nevím, co budeš dělati,
dělati radši.

Půjdeš spát, lehneš si do peřin
a budeš snít a cítit vůni letních jeřabin.
Budeš snít o lásce,
která srdce tvé tíží,
budeš snít o krásce,
která se po tvé mysli plíží.

Myšlenky na ni tě neopustí,
i když zdát se ti bude děsivý sen.
Máš jí plnou hlavu,
jí a milostných básniček jen.

Či půjdeš ven,
do nočního města
a myšlenky na ni zahltí zas
celou tvou hlavu.
A ozve se ten známý hlas,
který řekne: Mám ji rád.

Či půjdeš za ní,
v tuhle pozdní hodinu,
zazvoníš na ni
a vzbudíš celou rodinu.
Ne, to neuděláš, to není správné,
i když ji miluješ, na tohle nemáš právo.

Já vím, ty ji miluješ, máš ji rád,
chtěl bys být s ní, s ní se smát.
Ale teď nejde to a nevíš proč,
nechápeš.
Ona nechce, tak pochop to…
Já vím, tvá mysl to chápe,
Ale tvé srdce trápí to a ptá se: Proč ?

Odpověď nevíš, nikdo ji nezná,
o lásce si nevěděl, dokud si ji neznal.
Láska tě dostala, když si tu dívku poznal.
Láska tě dostala a ty si lásku poznal.
Autor Le ver luisant, 08.06.2009
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tygropes, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

21.05.2010 08:34:00 | PIPSQUEAK

:-) moc pekné

08.06.2009 18:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí